Armatürlerin hızlı ve net konfigürasyonu

waldmann aydınlatma
waldmann aydınlatma

Aydınlatma alanınızın dijital görüntüsünü oluşturmak için

LIGHT ADMIN App ile aydınlatma kurulumunuzu verimli ve net bir şekilde düzenleyin ve yapılandırın! Uygulamada bireysel bina yapınızı oluşturun, Waldmann armatürlerinizi entegre edin ve tüm aydınlatma kurulumunuzun yönetimini ve yapılandırmasını dijital araçlar kullanarak etkinleştirin.

EnOcean ile parametreleme ve yapılandırma

Light admin uygulaması, TALK EnOcean modülü ile donatılmış armatürlerin basit bir şekilde parametrelenmesini sağlar. Örneğin, serbest duran bir armatürün, karartma değerinden varlık kontrolüne kadar birçok işlevi ve parametresi kolayca yapılandırılabilir.

Kendi konfigürasyonlarınızı uygulamada profil olarak saklayabilir, böylece konfigürasyonlarınızı aynı anda birçok armatüre hızlı ve kolay bir şekilde iletebilirsiniz.

Swarm kontrolünün konfigürasyonu ayrıca uygulama yoluyla da yapılabilir. Armatür grupları ve tanımlı alanlar açıkça görüntülenir. Ofis alanı değiştiğinde, LIGHT ADMIN ile az bir çaba harcayarak istediğiniz zaman düzenleme yapabilirsiniz.

Bina yapılarının dijital görüntüsü

Ayrıca, uygulama, binadaki tüm armatürlerin bir envanterini yaparken sizi destekler. Uygulamada yapı yapılarını depolayabilir ve bu yapılara armatürler dağıtabilirsiniz. Excel aracılığıyla isteğe bağlı bir dışa aktarma, tam armatür sisteminizi belgelemektedir.

Armatürler, bir şifre aracılığıyla yetkisiz erişime karşı korunabilir. Bu, yetkisiz kişilerin uygulama yoluyla armatürlerinizin konfigürasyonlarına erişmesini önleyecektir.

Armatürler uygulama tarafından bir kez tarandıysa, kapsama alanı dışında olsalar bile cihaz listesinde kalırlar. Bu sözde çevrimdışı cihazlar da yapılandırılabilir. Armatürler menzil dahilinde olduğunda, değişiklik uygulanabilir. Bu, tüm armatürlerin her zaman kapsama alanı içinde olmasa bile komple bir binanın yönetilmesini sağlar.

Kullanma usulü, çalışma şekli

Armatürleri IŞIK YÖNETİCİSİ ile yapılandırabilmek için, TALK EnOcean modülü gereklidir. EnOcean kablosuz teknoloji olarak kullanılmaktadır. Tüm kurulu Windows sistemlerinin yazılımı aşağıdaki linkten ücretsiz olarak indirilebilir.

www.waldmann.com/app 

Avantajları

  • Armatürlerin basit parametrelendirilmesi.
  • Swarm kontrol TALK alanları ve gruplarının hızlı ayarlanması. Değişiklikler, uygulama aracılığıyla hızlı bir şekilde uygulanabilir.
  • Her bir armatür için isteğe bağlı şifre koruması mümkündür.
  • Net dokümantasyon ve hızlı envanter için bina yapısı ve aydınlatma kurulumunun dijital görüntüsü.
  • Cihazları menzil dışında yapılandırmak mümkündür.
  • Bina yapısı ve konfigürasyonu sadece çoklu uç cihazlar için bir kez oluşturulmalıdır: dışa aktarma ve içe aktarma mümkündür.